a nie 650 :?: to chyba jedna z krótszych tras a nie długa :roll: Praga jest piekna :serduszka: i nie mam w tym momencie na myśli pani policjantki :szeroki_usmiech
cześć. szukałem, nie ma info. potrzebny spec do LPG. konkretnie to do PASSAT 2.3 V5. koledze matka prezent zrobiła i kupiła taki wynalazek, jakby TDI na świecie nie było koleś teraz ma niezłą zagwozdkę, bo mamusię trzeba wozić, a furka nie śmiga jak trzeba, co się dusi, krztusi... na Pb idze dobrze, ale toto chleje jak smok, więc do codziennej jazdy sprawny LPG mus posiadać. koledzy, proszę o pomoc, w końcu PASSAT to to większy brat naszych OCTAVII
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
cześć mózgi czytałem, ale ja potrzebuję opinię o specach, a nie ich adresy, bo to już mam. ale dzięki za szczere chęci.
Cześć muzgu :lol:
Ja Polecam Rodan Serwis na ul. Firlejowskiej 32 Tel. (81)4413637. Montowałem u nich sekwencję miesiąc temu. A np. nigdy nie wybieraj się do Auto Gaz na ul. Lubartowskiej słyszałem o nich same złe opinie.
z kolegą mozgi się witałem, jakbyś nie zauważył, ale dzięki za pomoc.
Przepraszam nie zauważyłem.
dobrze, ze wszystko wyjaśnione, bo miałem wkroczyć :wink:
pozdro dla Was
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz